Het bedrijf wellcomm. ontwerpt en publiceert interactieve digitale publicaties voor tablets en smartphones. Die bieden de gebruikers een rijke en aangename leeservaring boordevol multimediadiensten zoals video's, slideshows, animaties en interactieve kaarten, en functionaliteiten zoals het delen van bestanden, selecteren van favorieten, zoeken op sleutelwoorden, enz.

Ook begeleiden we onze klanten tijdens het overgangsproces van gedrukte naar digitale publicaties en helpen hen de beste oplossing te kiezen.

Vereenvoudig de verspreiding van uw publicaties: met een digitale publicatie wordt de logistiek immers een fluitje van een cent. Uw publicaties worden in een "kiosk" verzameld die op alle downloadplatforms zoals de App Store of Google Play verkrijgbaar zijn. Doordat ze overal ter wereld, waar dan ook, kunnen worden geraadpleegd, vergroot u dus tegelijk ook uw verspreidingsterrein.

De kiosk van visit.brussels op de App Store.

Voor iPad: klik hier om de kiosk te bekijken

Voor Android: klik hier

U verhoogt uw inkomsten: dankzij het technologische potentieel van de digitale wereld, kunt u uw adverteerders creatieve reclame aanbieden en zo nog meer verdienen.

 

U slaat munt uit uw publicaties: indien u dat wenst, kunt u uw publicaties op downloadplatformen zoals de App Store of Google Play ook te koop aanbieden.

We begeleiden onze klanten tijdens het overgangsproces van gedrukte naar digitale publicaties en helpen hen de beste oplossing te kiezen. We zouden u dan ook graag willen ontmoeten.

 

Zenden...

Fout bij het verzenden van e-mail

Succesvol verzonden